Huizenmarkt Noord Oosterweg en omgeving in Loozen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noord Oosterweg

Woningmarkt Noord Oosterweg

Noord Oosterweg is een straat in de plaats Loozen binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord Oosterweg in Loozen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 815.942
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Noord Oosterweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noord Oosterweg is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noord Oosterweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noord Oosterweg.

Woningen recent verkocht in Noord Oosterweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noord Oosterweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noord Oosterweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noord Oosterweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noord Oosterweg. Een woonboerderij in Noord Oosterweg komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noord Oosterweg

In Noord Oosterweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noord Oosterweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noord Oosterweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noord Oosterweg
Binnenring: Nederland

Noord Oosterweg waar ligt dat?

Woningen te koop Noord Oosterweg

Wil je een huis kopen in Noord Oosterweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noord Oosterweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noord Oosterweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noord Oosterweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noord Oosterweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noord Oosterweg. Zoek je huurwoning in Noord Oosterweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noord Oosterweg

Starterswoningen in Noord Oosterweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noord Oosterweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noord Oosterweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noord Oosterweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noord Oosterweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noord Oosterweg is 3.359 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.572 euro).

Leeftijden Noord Oosterweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noord Oosterweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Noord Oosterweg in Loozen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Noord Oosterweg te Loozen.

Adres Postcode Status
Noord Oosterweg 1 7778 HR Niet beschikbaar
Noord Oosterweg 1-A 7778 HR Niet beschikbaar
Noord Oosterweg 3 7778 HR Niet beschikbaar