Huizenmarkt Dedemsvaart-Noord in Dedemsvaart (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dedemsvaart-Noord

Woningmarkt Dedemsvaart-Noord

Dedemsvaart-Noord is een buurt in de wijk Dedemsvaart en plaats Dedemsvaart binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.675 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.385 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 357.385
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Dedemsvaart-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dedemsvaart-Noord is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dedemsvaart-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dedemsvaart-Noord

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dedemsvaart-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dedemsvaart-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dedemsvaart-Noord. Een eengezinswoning in Dedemsvaart-Noord komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dedemsvaart-Noord

In Dedemsvaart-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dedemsvaart-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dedemsvaart-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dedemsvaart-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dedemsvaart-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dedemsvaart-Noord vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dedemsvaart-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Dedemsvaart-Noord

Wil je een huis kopen in Dedemsvaart-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dedemsvaart-Noord . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dedemsvaart-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dedemsvaart-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dedemsvaart-Noord. Zoek je huurwoning in Dedemsvaart-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dedemsvaart-Noord

Starterswoningen in Dedemsvaart-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dedemsvaart-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dedemsvaart-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dedemsvaart-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dedemsvaart-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dedemsvaart-Noord is 2.809 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.433 euro).

Leeftijden Dedemsvaart-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dedemsvaart-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dedemsvaart-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dedemsvaart-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Dedemsvaart in de gemeente Hardenberg.

Dedemsvaart-Noord Dedemsvaart-Zuidwest Dedemsvaart-Zuidoost Rheezerend Industriegebied Rollepaal Verspreide huizen Colenbranderbos Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Ommerkanaal Verspreide huizen Reestgebied

Alle straten van Dedemsvaart-Noord

Dedemsvaart-Noord bestaat uit 59 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.