Huizenmarkt Industriegebied Rollepaal in Dedemsvaart (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industriegebied Rollepaal

Woningmarkt Industriegebied Rollepaal

Industriegebied Rollepaal is een buurt in de wijk Dedemsvaart en plaats Dedemsvaart binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.675 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industriegebied Rollepaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 556.348 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 556.348
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Industriegebied Rollepaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industriegebied Rollepaal is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industriegebied Rollepaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Industriegebied Rollepaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industriegebied Rollepaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industriegebied Rollepaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Industriegebied Rollepaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industriegebied Rollepaal. Een eengezinswoning in Industriegebied Rollepaal komt het meest (77%) voor. Daarna komt een herenhuis met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Industriegebied Rollepaal

In Industriegebied Rollepaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industriegebied Rollepaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industriegebied Rollepaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industriegebied Rollepaal
Binnenring: Nederland

Industriegebied Rollepaal waar ligt dat?

Woningen te koop Industriegebied Rollepaal

Wil je een huis kopen in Industriegebied Rollepaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industriegebied Rollepaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industriegebied Rollepaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industriegebied Rollepaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Industriegebied Rollepaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industriegebied Rollepaal. Zoek je huurwoning in Industriegebied Rollepaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industriegebied Rollepaal

Starterswoningen in Industriegebied Rollepaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Industriegebied Rollepaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industriegebied Rollepaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industriegebied Rollepaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Industriegebied Rollepaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industriegebied Rollepaal is 3.146 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.470 euro).

Leeftijden Industriegebied Rollepaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industriegebied Rollepaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Industriegebied Rollepaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Industriegebied Rollepaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Dedemsvaart in de gemeente Hardenberg.

Dedemsvaart-Noord Dedemsvaart-Zuidwest Dedemsvaart-Zuidoost Rheezerend Industriegebied Rollepaal Verspreide huizen Colenbranderbos Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Ommerkanaal Verspreide huizen Reestgebied

Alle straten van Industriegebied Rollepaal

Industriegebied Rollepaal bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.