Huizenmarkt Verspreide huizen Dedemsvaart in Dedemsvaart (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Dedemsvaart

Woningmarkt Verspreide huizen Dedemsvaart

Verspreide huizen Dedemsvaart is een buurt in de wijk Dedemsvaart en plaats Dedemsvaart binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 12.675 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dedemsvaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.568 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 472.568
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Dedemsvaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Dedemsvaart is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Dedemsvaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Dedemsvaart

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dedemsvaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Dedemsvaart.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Dedemsvaart. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Dedemsvaart. Een woonboerderij in Verspreide huizen Dedemsvaart komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Dedemsvaart

In Verspreide huizen Dedemsvaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Dedemsvaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Dedemsvaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Dedemsvaart
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Dedemsvaart waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Dedemsvaart

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Dedemsvaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Dedemsvaart . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Dedemsvaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Dedemsvaart.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Dedemsvaart. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Dedemsvaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Dedemsvaart

Starterswoningen in Verspreide huizen Dedemsvaart zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Dedemsvaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Dedemsvaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Dedemsvaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Dedemsvaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Dedemsvaart is 4.671 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.592 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Dedemsvaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Dedemsvaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Dedemsvaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Dedemsvaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Dedemsvaart in de gemeente Hardenberg.

Dedemsvaart-Noord Dedemsvaart-Zuidwest Dedemsvaart-Zuidoost Rheezerend Industriegebied Rollepaal Verspreide huizen Colenbranderbos Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Ommerkanaal Verspreide huizen Reestgebied

Alle straten van Verspreide huizen Dedemsvaart

Verspreide huizen Dedemsvaart bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.