Zwanenburg Noordoost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zwanenburg Noordoost

Een eerste blik op Zwanenburg Noordoost

Zwanenburg Noordoost is een buurt in de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 7.775 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zwanenburg Noordoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 585.295 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 585.295
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zwanenburg Noordoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwanenburg Noordoost is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwanenburg Noordoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwanenburg Noordoost.

Woningen recent verkocht in Zwanenburg Noordoost

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg Noordoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwanenburg Noordoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwanenburg Noordoost. Een eengezinswoning in Zwanenburg Noordoost komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwanenburg Noordoost

In Zwanenburg Noordoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zwanenburg Noordoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zwanenburg Noordoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zwanenburg Noordoost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zwanenburg Noordoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwanenburg Noordoost vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zwanenburg Noordoost

Wil je een huis kopen in Zwanenburg Noordoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwanenburg Noordoost. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwanenburg Noordoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwanenburg Noordoost.

Huizenprijzen in Zwanenburg Noordoost

Starterswoningen in Zwanenburg Noordoost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zwanenburg Noordoost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwanenburg Noordoost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zwanenburg Noordoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zwanenburg Noordoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwanenburg Noordoost is 4.370 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zwanenburg Noordoost is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zwanenburg Noordoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwanenburg Noordoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zwanenburg Noordoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zwanenburg Noordoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Zwanenburg in de gemeente Haarlemmermeer.

Zwanenburg West Zwanenburg Zuidwest Zwanenburg Zuidoost Zwanenburg Oost Zwanenburg Noordoost Zwanenburg Noordwest Zwanenburg Dijk Zwanenburg Omgeving

Alle straten van Zwanenburg Noordoost

Zwanenburg Noordoost bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen