Huizenmarkt Zwanenburg Zuidoost in Zwanenburg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zwanenburg Zuidoost

Woningmarkt Zwanenburg Zuidoost

Zwanenburg Zuidoost is een buurt in de wijk Zwanenburg en plaats Zwanenburg binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 7.775 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.568 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 416.568
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zwanenburg Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwanenburg Zuidoost is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwanenburg Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwanenburg Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Zwanenburg Zuidoost

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwanenburg Zuidoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwanenburg Zuidoost. Een eengezinswoning in Zwanenburg Zuidoost komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwanenburg Zuidoost

In Zwanenburg Zuidoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwanenburg Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwanenburg Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zwanenburg Zuidoost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zwanenburg Zuidoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwanenburg Zuidoost vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zwanenburg Zuidoost waar ligt dat?

Woningen te koop Zwanenburg Zuidoost

Wil je een huis kopen in Zwanenburg Zuidoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwanenburg Zuidoost . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwanenburg Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwanenburg Zuidoost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zwanenburg Zuidoost. Zoek je huurwoning in Zwanenburg Zuidoost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zwanenburg Zuidoost

Starterswoningen in Zwanenburg Zuidoost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zwanenburg Zuidoost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwanenburg Zuidoost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zwanenburg Zuidoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zwanenburg Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwanenburg Zuidoost is 4.063 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.508 euro).

Leeftijden Zwanenburg Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwanenburg Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zwanenburg Zuidoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zwanenburg Zuidoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Zwanenburg in de gemeente Haarlemmermeer.

Zwanenburg West Zwanenburg Zuidwest Zwanenburg Zuidoost Zwanenburg Oost Zwanenburg Noordoost Zwanenburg Noordwest Zwanenburg Dijk Zwanenburg Omgeving

Alle straten van Zwanenburg Zuidoost

Zwanenburg Zuidoost bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.