Huizenprijzen en de huizenmarkt Aalsmeerderbrug in Aalsmeerderbrug

Begrijp de huizenprijzen in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer

Aalsmeerderbrug is een buurt in de wijk Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk en plaats Aalsmeerderbrug binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 629.596 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 629.596
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Aalsmeerderbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalsmeerderbrug is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalsmeerderbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aalsmeerderbrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalsmeerderbrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Aalsmeerderbrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalsmeerderbrug. Een eengezinswoning in Aalsmeerderbrug komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalsmeerderbrug

In Aalsmeerderbrug wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalsmeerderbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalsmeerderbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aalsmeerderbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aalsmeerderbrug vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer

Starterswoningen in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalsmeerderbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalsmeerderbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Aalsmeerderbrug Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aalsmeerderbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalsmeerderbrug is 2.615 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.239 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aalsmeerderbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalsmeerderbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Aalsmeerderbrug

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Aalsmeerderbrug. De buurt zelf valt binnen de wijk Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk in de gemeente Haarlemmermeer.

Schiphol-Rijk Oude Meer Aalsmeerderbrug Rozenburg Noord Rozenburg Omgeving

Alle straten van Aalsmeerderbrug

Aalsmeerderbrug bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.