Huizenprijzen en de huizenmarkt Oude Meer in Oude Meer

Begrijp de huizenprijzen in Oude Meer Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude Meer Haarlemmermeer

Oude Meer is een buurt in de wijk Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk en plaats Oude Meer binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 234.427 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 234.427
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Oude Meer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Meer is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Meer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude Meer

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Meer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Meer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Meer. Een eengezinswoning in Oude Meer komt het meest (87%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Meer

In Oude Meer wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Meer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Meer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oude Meer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude Meer vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Oude Meer Haarlemmermeer

Starterswoningen in Oude Meer Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Meer Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Meer Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude Meer Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude Meer Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Oude Meer Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Meer Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Meer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Meer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oude Meer Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Oude Meer Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Oude Meer Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude Meer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Meer is 3.107 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.976 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude Meer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Meer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oude Meer

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oude Meer. De buurt zelf valt binnen de wijk Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk in de gemeente Haarlemmermeer.

Schiphol-Rijk Oude Meer Aalsmeerderbrug Rozenburg Noord Rozenburg Omgeving

Alle straten van Oude Meer

Oude Meer bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.