Huizenprijzen en de huizenmarkt in Fortgracht in Aalsmeerderbrug

Begrijp de huizenprijzen in Fortgracht te Aalsmeerderbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Fortgracht te Aalsmeerderbrug

Fortgracht is een straat in de plaats Aalsmeerderbrug binnen de gemeente Haarlemmermeer . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fortgracht in Aalsmeerderbrug. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 608.750
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Fortgracht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fortgracht is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fortgracht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Fortgracht

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fortgracht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fortgracht.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Fortgracht. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Fortgracht

In Fortgracht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fortgracht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fortgracht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Fortgracht te Aalsmeerderbrug

Starterswoningen in Fortgracht te Aalsmeerderbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Fortgracht te Aalsmeerderbrug zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fortgracht te Aalsmeerderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Fortgracht te Aalsmeerderbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Fortgracht te Aalsmeerderbrug

Wil je een huis kopen in Fortgracht te Aalsmeerderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fortgracht te Aalsmeerderbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fortgracht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fortgracht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Fortgracht te Aalsmeerderbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Fortgracht te Aalsmeerderbrug. Zoek je huurwoning in Fortgracht te Aalsmeerderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Fortgracht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fortgracht is 3.751 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.384 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Fortgracht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fortgracht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Fortgracht in Aalsmeerderbrug

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Fortgracht te Aalsmeerderbrug.

Adres Postcode Status
Fortgracht 1 1436 BN Niet beschikbaar