Huizenprijzen en de huizenmarkt Schiphol-Rijk in Schiphol-Rijk

Begrijp de huizenprijzen in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer

Schiphol-Rijk is een buurt in de wijk Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk en plaats Schiphol-Rijk binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiphol-Rijk.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Schiphol-Rijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schiphol-Rijk is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Schiphol-Rijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiphol-Rijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiphol-Rijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schiphol-Rijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schiphol-Rijk

In Schiphol-Rijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schiphol-Rijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schiphol-Rijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schiphol-Rijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schiphol-Rijk vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer

Starterswoningen in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schiphol-Rijk Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiphol-Rijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiphol-Rijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Schiphol-Rijk Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schiphol-Rijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schiphol-Rijk is 4.450 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (4.450 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schiphol-Rijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiphol-Rijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schiphol-Rijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schiphol-Rijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk in de gemeente Haarlemmermeer.

Schiphol-Rijk Oude Meer Aalsmeerderbrug Rozenburg Noord Rozenburg Omgeving

Alle straten van Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.