Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kruisweg in Aalsmeerderbrug

Begrijp de huizenprijzen in Kruisweg te Aalsmeerderbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kruisweg te Aalsmeerderbrug

Kruisweg is een straat in de plaats Aalsmeerderbrug binnen de gemeente Haarlemmermeer . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisweg in Aalsmeerderbrug. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 608.750
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kruisweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruisweg is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruisweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kruisweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruisweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kruisweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruisweg. Een eengezinswoning in Kruisweg komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruisweg

In Kruisweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kruisweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kruisweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kruisweg te Aalsmeerderbrug

Starterswoningen in Kruisweg te Aalsmeerderbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kruisweg te Aalsmeerderbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruisweg te Aalsmeerderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kruisweg te Aalsmeerderbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kruisweg te Aalsmeerderbrug

Wil je een huis kopen in Kruisweg te Aalsmeerderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruisweg te Aalsmeerderbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruisweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruisweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kruisweg te Aalsmeerderbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Kruisweg te Aalsmeerderbrug. Zoek je huurwoning in Kruisweg te Aalsmeerderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kruisweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruisweg is 3.751 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.384 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kruisweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruisweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Kruisweg in Aalsmeerderbrug

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Kruisweg te Aalsmeerderbrug.

Adres Postcode Status
Kruisweg 53 1436 CA Niet beschikbaar
Kruisweg 2 1436 CC Niet beschikbaar
Kruisweg 30 1436 CC Niet beschikbaar
Kruisweg 32 1436 CC Niet beschikbaar