Huizenmarkt Vijfhoek in Haarlem (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vijfhoek

Woningmarkt Vijfhoek

Vijfhoek is een buurt in de wijk Oude Stad en plaats Haarlem binnen de gemeente Haarlem. Deze buurt telt volgens het CBS 13.880 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 764.949 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 764.949
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in Vijfhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijfhoek is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijfhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijfhoek.

Woningen recent verkocht in Vijfhoek

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijfhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijfhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vijfhoek. Een bovenwoning in Vijfhoek komt het meest (37%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vijfhoek

In Vijfhoek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vijfhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vijfhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vijfhoek
Binnenring: Nederland

Vijfhoek waar ligt dat?

Woningen te koop Vijfhoek

Wil je een huis kopen in Vijfhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vijfhoek . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijfhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijfhoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vijfhoek. Zoek je huurwoning in Vijfhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vijfhoek

Starterswoningen in Vijfhoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vijfhoek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vijfhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vijfhoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vijfhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijfhoek is 5.739 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.455 euro).

Leeftijden Vijfhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijfhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vijfhoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vijfhoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Oude Stad in de gemeente Haarlem.

Stationsbuurt Binnenstad Bakenes Burgwal Vijfhoek Heiliglanden

Alle straten van Vijfhoek

Vijfhoek bestaat uit 52 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.