Huizenmarkt Kom van Bieghel in Bussum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kom van Bieghel

Woningmarkt Kom van Bieghel

Kom van Bieghel is een buurt in de wijk Spiegel en plaats Bussum binnen de gemeente Gooise Meren. Deze buurt telt volgens het CBS 5.220 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom van Bieghel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 615.354 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 615.354
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kom van Bieghel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kom van Bieghel is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kom van Bieghel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kom van Bieghel.

Woningen recent verkocht in Kom van Bieghel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom van Bieghel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kom van Bieghel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kom van Bieghel. Een eengezinswoning in Kom van Bieghel komt het meest (27%) voor. Daarna komt een galerijflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kom van Bieghel

In Kom van Bieghel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kom van Bieghel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kom van Bieghel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kom van Bieghel
Binnenring: Nederland

Kom van Bieghel waar ligt dat?

Woningen te koop Kom van Bieghel

Wil je een huis kopen in Kom van Bieghel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kom van Bieghel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kom van Bieghel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kom van Bieghel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kom van Bieghel. Zoek je huurwoning in Kom van Bieghel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kom van Bieghel

Starterswoningen in Kom van Bieghel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kom van Bieghel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kom van Bieghel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kom van Bieghel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kom van Bieghel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kom van Bieghel is 5.195 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.393 euro).

Leeftijden Kom van Bieghel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kom van Bieghel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kom van Bieghel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kom van Bieghel. De buurt zelf valt binnen de wijk Spiegel in de gemeente Gooise Meren.

Lomanplein Schimmellaan Boslaan Koedijk Kom van Bieghel Meijerkamp Fransekamp

Alle straten van Kom van Bieghel

Kom van Bieghel bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.