Huizenmarkt Lomanplein in Bussum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lomanplein

Woningmarkt Lomanplein

Lomanplein is een buurt in de wijk Spiegel en plaats Bussum binnen de gemeente Gooise Meren. Deze buurt telt volgens het CBS 5.220 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lomanplein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 882.214 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 882.214
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lomanplein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lomanplein is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lomanplein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lomanplein.

Woningen recent verkocht in Lomanplein

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lomanplein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lomanplein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lomanplein. Een galerijflat in Lomanplein komt het meest (41%) voor. Daarna komt een villa met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lomanplein

In Lomanplein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lomanplein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lomanplein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lomanplein
Binnenring: Nederland

Lomanplein waar ligt dat?

Woningen te koop Lomanplein

Wil je een huis kopen in Lomanplein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lomanplein . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lomanplein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lomanplein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lomanplein. Zoek je huurwoning in Lomanplein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lomanplein

Starterswoningen in Lomanplein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lomanplein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lomanplein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lomanplein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lomanplein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lomanplein is 5.991 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.104 euro).

Leeftijden Lomanplein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lomanplein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lomanplein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lomanplein. De buurt zelf valt binnen de wijk Spiegel in de gemeente Gooise Meren.

Lomanplein Schimmellaan Boslaan Koedijk Kom van Bieghel Meijerkamp Fransekamp

Alle straten van Lomanplein

Lomanplein bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.