Elferink-Heuwkamp

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Elferink-Heuwkamp

Een eerste blik op Elferink-Heuwkamp

Elferink-Heuwkamp is een buurt in de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 22.430 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Elferink-Heuwkamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 229.490 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 229.490
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Elferink-Heuwkamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elferink-Heuwkamp is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elferink-Heuwkamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elferink-Heuwkamp.

Woningen recent verkocht in Elferink-Heuwkamp

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elferink-Heuwkamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elferink-Heuwkamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elferink-Heuwkamp. Een portiekflat in Elferink-Heuwkamp komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 48% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elferink-Heuwkamp

In Elferink-Heuwkamp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Elferink-Heuwkamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Elferink-Heuwkamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elferink-Heuwkamp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Elferink-Heuwkamp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elferink-Heuwkamp vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Elferink-Heuwkamp

Wil je een huis kopen in Elferink-Heuwkamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elferink-Heuwkamp. Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elferink-Heuwkamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elferink-Heuwkamp.

Huizenprijzen in Elferink-Heuwkamp

Starterswoningen in Elferink-Heuwkamp zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Elferink-Heuwkamp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elferink-Heuwkamp zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elferink-Heuwkamp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elferink-Heuwkamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elferink-Heuwkamp is 1.905 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.750 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Elferink-Heuwkamp is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Elferink-Heuwkamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elferink-Heuwkamp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Elferink-Heuwkamp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Elferink-Heuwkamp. De buurt zelf valt binnen de wijk Boswinkel - Stadsveld in de gemeente Enschede.

Cromhoffsbleek-Kotman Boswinkel-De Braker Pathmos Stevenfenne Stadsveld-Zuid Elferink-Heuwkamp Stadsveld-Noord-Bruggert 't Zwering Ruwenbos

Alle straten van Elferink-Heuwkamp

Elferink-Heuwkamp bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen