Boswinkel - Stadsveld in gemeente Enschede

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boswinkel - Stadsveld

Een eerste blik op Boswinkel - Stadsveld

Boswinkel - Stadsveld is een wijk in de gemeente Enschede. Deze wijk telt volgens het CBS 22.430 inwoners. Momenteel staan er 76 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Boswinkel - Stadsveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 268.695 euro.

Woningen te koop 76
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 268.695
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Boswinkel - Stadsveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boswinkel - Stadsveld is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boswinkel - Stadsveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boswinkel - Stadsveld.

Woningen recent verkocht in Boswinkel - Stadsveld

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boswinkel - Stadsveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boswinkel - Stadsveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boswinkel - Stadsveld. Een eengezinswoning in Boswinkel - Stadsveld komt het meest (42%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boswinkel - Stadsveld

In Boswinkel - Stadsveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boswinkel - Stadsveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boswinkel - Stadsveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boswinkel - Stadsveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Boswinkel - Stadsveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boswinkel - Stadsveld vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Boswinkel - Stadsveld

Wil je een huis kopen in Boswinkel - Stadsveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boswinkel - Stadsveld. Er staan momenteel 76 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boswinkel - Stadsveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boswinkel - Stadsveld.

Huizenprijzen in Boswinkel - Stadsveld

Starterswoningen in Boswinkel - Stadsveld zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Boswinkel - Stadsveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boswinkel - Stadsveld zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boswinkel - Stadsveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boswinkel - Stadsveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boswinkel - Stadsveld is 2.073 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.906 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Boswinkel - Stadsveld is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Boswinkel - Stadsveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boswinkel - Stadsveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Boswinkel - Stadsveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boswinkel - Stadsveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boswinkel - Stadsveld

Cromhoffsbleek-Kotman Boswinkel-De Braker Pathmos Stevenfenne Stadsveld-Zuid Elferink-Heuwkamp Stadsveld-Noord-Bruggert 't Zwering Ruwenbos

Instellingen zijn opgeslagen