Huizenprijzen en de huizenmarkt Bremerpark in Biddinghuizen

Begrijp de huizenprijzen in Bremerpark Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bremerpark Dronten

Bremerpark is een buurt in de wijk Biddinghuizen en plaats Biddinghuizen binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 6.295 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bremerpark. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 388.608 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 388.608
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bremerpark

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bremerpark is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bremerpark moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bremerpark.

Woningen recent verkocht in Bremerpark

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bremerpark. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bremerpark.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bremerpark. Een eengezinswoning in Bremerpark komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bremerpark

In Bremerpark wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bremerpark

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bremerpark (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bremerpark

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bremerpark vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Bremerpark Dronten

Starterswoningen in Bremerpark Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bremerpark Dronten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bremerpark Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bremerpark Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bremerpark Dronten

Wil je een huis kopen in Bremerpark Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bremerpark Dronten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bremerpark alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bremerpark.

Bekijk alle koopwoningen in Bremerpark Dronten. Zoek je huurwoning in Bremerpark Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bremerpark

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bremerpark is 2.776 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.762 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bremerpark

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bremerpark vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bremerpark

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bremerpark. De buurt zelf valt binnen de wijk Biddinghuizen in de gemeente Dronten.

Oud-Biddinghuizen Buiten Oud-Biddinghuizen De Kaai Centrum Biddinghuizen De Baan Bremerpark De Graafschap Noorderbaan Oldebroekerweg Buitengebied Biddinghuizen

Alle straten van Bremerpark

Bremerpark bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.