logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Biddinghuizen

Begrijp de huizenprijzen in Biddinghuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Biddinghuizen

Biddinghuizen is een plaats in de gemeente Dronten. Deze plaats telt volgens het CBS 43.593 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.215 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 366.215
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Biddinghuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biddinghuizen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biddinghuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biddinghuizen.

Woningen recent verkocht in Biddinghuizen

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biddinghuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biddinghuizen. Een eengezinswoning in Biddinghuizen komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biddinghuizen

In Biddinghuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biddinghuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biddinghuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Biddinghuizen

Starterswoningen in Biddinghuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biddinghuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biddinghuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Biddinghuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Biddinghuizen

Wil je een huis kopen in Biddinghuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biddinghuizen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biddinghuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biddinghuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Biddinghuizen. Zoek je huurwoning in Biddinghuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Biddinghuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biddinghuizen is 3.070 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.044 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Biddinghuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biddinghuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Biddinghuizen

Biddinghuizen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.