De Huizenmarkt in Biddinghuizen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biddinghuizen

Woningmarkt Biddinghuizen

Biddinghuizen is een plaats in de gemeente Dronten. Deze plaats telt volgens het CBS 40.725 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.268 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 71
Gemiddelde vraagprijs € 349.268
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Biddinghuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biddinghuizen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biddinghuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Biddinghuizen.

Woningen recent verkocht in Biddinghuizen

Er zijn recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biddinghuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biddinghuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biddinghuizen. Een eengezinswoning in Biddinghuizen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biddinghuizen

In Biddinghuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biddinghuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biddinghuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biddinghuizen
Binnenring: Nederland

Biddinghuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Biddinghuizen

Wil je een huis kopen in Biddinghuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biddinghuizen . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biddinghuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biddinghuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biddinghuizen. Zoek je huurwoning in Biddinghuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biddinghuizen

Starterswoningen in Biddinghuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Biddinghuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biddinghuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biddinghuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biddinghuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biddinghuizen is 3.044 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.549 euro).

Leeftijden Biddinghuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biddinghuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Biddinghuizen

Biddinghuizen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.