Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Biddinghuizen in Biddinghuizen

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Biddinghuizen Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Biddinghuizen Dronten

Buitengebied Biddinghuizen is een buurt in de wijk Biddinghuizen en plaats Biddinghuizen binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 6.295 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Biddinghuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 371.854 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 371.854
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Biddinghuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Biddinghuizen is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Biddinghuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Biddinghuizen

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Biddinghuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Biddinghuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Biddinghuizen. Een galerijflat in Buitengebied Biddinghuizen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Biddinghuizen

In Buitengebied Biddinghuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Biddinghuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Biddinghuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Biddinghuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Biddinghuizen vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Biddinghuizen Dronten

Starterswoningen in Buitengebied Biddinghuizen Dronten zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Biddinghuizen Dronten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Biddinghuizen Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Biddinghuizen Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Biddinghuizen Dronten

Wil je een huis kopen in Buitengebied Biddinghuizen Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Biddinghuizen Dronten . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Biddinghuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Biddinghuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Biddinghuizen Dronten. Zoek je huurwoning in Buitengebied Biddinghuizen Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Biddinghuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Biddinghuizen is 3.243 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.398 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Biddinghuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Biddinghuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Biddinghuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Biddinghuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Biddinghuizen in de gemeente Dronten.

Oud-Biddinghuizen Buiten Oud-Biddinghuizen De Kaai Centrum Biddinghuizen De Baan Bremerpark De Graafschap Noorderbaan Oldebroekerweg Buitengebied Biddinghuizen

Alle straten van Buitengebied Biddinghuizen

Buitengebied Biddinghuizen bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.