logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bloemenbuurt in Swifterbant

Begrijp de huizenprijzen in Bloemenbuurt Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bloemenbuurt Dronten

Bloemenbuurt is een buurt in de wijk Swifterbant en plaats Swifterbant binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 6.535 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 398.146 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 398.146
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bloemenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bloemenbuurt is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bloemenbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bloemenbuurt.

Woningen recent verkocht in Bloemenbuurt

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bloemenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bloemenbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bloemenbuurt. Een eengezinswoning in Bloemenbuurt komt het meest (90%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bloemenbuurt

In Bloemenbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bloemenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bloemenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bloemenbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bloemenbuurt vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Bloemenbuurt Dronten

Starterswoningen in Bloemenbuurt Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bloemenbuurt Dronten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bloemenbuurt Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bloemenbuurt Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bloemenbuurt Dronten

Wil je een huis kopen in Bloemenbuurt Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bloemenbuurt Dronten . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bloemenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bloemenbuurt.

Bekijk alle koopwoningen in Bloemenbuurt Dronten. Zoek je huurwoning in Bloemenbuurt Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bloemenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bloemenbuurt is 2.890 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.831 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bloemenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bloemenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bloemenbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bloemenbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Swifterbant in de gemeente Dronten.

Kampbuurt Centrum Swifterbant Oud-Swifterbant Spelbuurt Bloemenbuurt De Kolk Tarpan Bedrijventerrein Spelwijk Buitengebied Swifterbant

Alle straten van Bloemenbuurt

Bloemenbuurt bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.