logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Spelbuurt in Swifterbant

Begrijp de huizenprijzen in Spelbuurt Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spelbuurt Dronten

Spelbuurt is een buurt in de wijk Swifterbant en plaats Swifterbant binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 6.535 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spelbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 297.180 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 297.180
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Spelbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spelbuurt is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spelbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spelbuurt.

Woningen recent verkocht in Spelbuurt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spelbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spelbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spelbuurt. Een eengezinswoning in Spelbuurt komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spelbuurt

In Spelbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spelbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spelbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Spelbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Spelbuurt vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in Spelbuurt Dronten

Starterswoningen in Spelbuurt Dronten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spelbuurt Dronten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spelbuurt Dronten zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spelbuurt Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spelbuurt Dronten

Wil je een huis kopen in Spelbuurt Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spelbuurt Dronten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spelbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spelbuurt.

Bekijk alle koopwoningen in Spelbuurt Dronten. Zoek je huurwoning in Spelbuurt Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spelbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spelbuurt is 2.726 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.292 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spelbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spelbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Spelbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Spelbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Swifterbant in de gemeente Dronten.

Kampbuurt Centrum Swifterbant Oud-Swifterbant Spelbuurt Bloemenbuurt De Kolk Tarpan Bedrijventerrein Spelwijk Buitengebied Swifterbant

Alle straten van Spelbuurt

Spelbuurt bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.