Alle woningmarktinfo Dongen-Vaart

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dongen-Vaart

Een eerste blik op Dongen-Vaart

Dongen-Vaart is een buurt in de gemeente Dongen. Deze buurt telt volgens het CBS 23.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen-Vaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 840.946 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 840.946
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dongen-Vaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dongen-Vaart is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dongen-Vaart moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dongen-Vaart.

Woningen recent verkocht in Dongen-Vaart

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen-Vaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dongen-Vaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dongen-Vaart. Een eengezinswoning in Dongen-Vaart komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dongen-Vaart

In Dongen-Vaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dongen-Vaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dongen-Vaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dongen-Vaart
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dongen-Vaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dongen-Vaart vergeleken met de Dongen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dongen-Vaart

Wil je een huis kopen in Dongen-Vaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dongen-Vaart . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dongen-Vaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dongen-Vaart.

Zoek je huurwoning in Dongen-Vaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dongen-Vaart.

Huizenprijzen in Dongen-Vaart

Starterswoningen in Dongen-Vaart zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dongen-Vaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dongen-Vaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dongen-Vaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dongen-Vaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dongen-Vaart is 3.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.069 euro).

Leeftijden Dongen-Vaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dongen-Vaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dongen-Vaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dongen-Vaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Dongen in de gemeente Dongen.

West 1 Buitengebied West 1 West 2 Buitengebied West 2 Centrum Beljaart Biezen Hoge Akker Oud Dongen Buitengebied Oost Klein Dongen Dongen-Vaart Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart Tichelrijt

Alle straten van Dongen-Vaart

Dongen-Vaart bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen