Alle woningmarktinfo Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Een eerste blik op Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart is een buurt in de gemeente Dongen. Deze buurt telt volgens het CBS 23.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 680.453 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 680.453
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart. Een eengezinswoning in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

In Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart vergeleken met de Dongen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Wil je een huis kopen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart.

Huizenprijzen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Starterswoningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart is 3.816 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.938 euro).

Leeftijden Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Dongen in de gemeente Dongen.

West 1 Buitengebied West 1 West 2 Buitengebied West 2 Centrum Beljaart Biezen Hoge Akker Oud Dongen Buitengebied Oost Klein Dongen Dongen-Vaart Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart Tichelrijt

Alle straten van Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart

Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen