Alle woningmarktinfo Oud Dongen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oud Dongen

Een eerste blik op Oud Dongen

Oud Dongen is een buurt in de gemeente Dongen. Deze buurt telt volgens het CBS 23.480 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Dongen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.562 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 459.562
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oud Dongen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Dongen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Dongen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Dongen.

Woningen recent verkocht in Oud Dongen

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Dongen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Dongen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Dongen. Een eengezinswoning in Oud Dongen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Dongen

In Oud Dongen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oud Dongen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oud Dongen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud Dongen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oud Dongen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud Dongen vergeleken met de Dongen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oud Dongen

Wil je een huis kopen in Oud Dongen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Dongen . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Dongen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Dongen.

Zoek je huurwoning in Oud Dongen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oud Dongen.

Huizenprijzen in Oud Dongen

Starterswoningen in Oud Dongen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Dongen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Dongen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud Dongen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud Dongen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Dongen is 3.113 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.107 euro).

Leeftijden Oud Dongen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Dongen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oud Dongen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oud Dongen. De buurt zelf valt binnen de wijk Dongen in de gemeente Dongen.

West 1 Buitengebied West 1 West 2 Buitengebied West 2 Centrum Beljaart Biezen Hoge Akker Oud Dongen Buitengebied Oost Klein Dongen Dongen-Vaart Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart Tichelrijt

Alle straten van Oud Dongen

Oud Dongen bestaat uit 48 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen