logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dongen

Begrijp de huizenprijzen in Dongen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dongen

Dongen is een plaats in de gemeente Dongen. Deze plaats telt volgens het CBS 27.200 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 93
Gemiddelde vraagprijs € 461.111
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Dongen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dongen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dongen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dongen.

Woningen recent verkocht in Dongen

Er zijn recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dongen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dongen. Een eengezinswoning in Dongen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dongen

In Dongen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dongen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dongen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dongen

Starterswoningen in Dongen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dongen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dongen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dongen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dongen

Wil je een huis kopen in Dongen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dongen . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dongen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dongen.

Bekijk alle koopwoningen in Dongen. Zoek je huurwoning in Dongen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dongen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dongen is 3.124 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.136 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dongen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dongen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dongen

Dongen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.