Alle woningmarktinfo Dongen in gemeente Dongen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dongen

Een eerste blik op Dongen

Dongen is een plaats in de gemeente Dongen. Deze plaats telt volgens het CBS 2.295 inwoners. Momenteel staan er 90 woningen te koop en zijn er recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 413.163 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 90
Woningen recent verkocht 131
Gemiddelde vraagprijs € 413.163
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dongen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dongen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dongen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dongen.

Woningen recent verkocht in Dongen

Er zijn recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dongen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dongen. Een eengezinswoning in Dongen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dongen

In Dongen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dongen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dongen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dongen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Dongen

Wil je een huis kopen in Dongen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dongen . Er staan momenteel 90 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dongen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dongen.

Zoek je huurwoning in Dongen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Dongen.

Huizenprijzen in Dongen

Starterswoningen in Dongen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dongen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dongen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dongen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dongen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dongen is 2.973 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.639 euro).

Leeftijden Dongen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dongen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dongen

Dongen bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen