logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwewemestraat in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwewemestraat te Denekamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwewemestraat te Denekamp

Nieuwewemestraat is een straat in de plaats Denekamp binnen de gemeente Dinkelland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwewemestraat in Denekamp. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 409.944
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Nieuwewemestraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwewemestraat is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwewemestraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwewemestraat.

Woningen recent verkocht in Nieuwewemestraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwewemestraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwewemestraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwewemestraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwewemestraat. Een eengezinswoning in Nieuwewemestraat komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Nieuwewemestraat

In Nieuwewemestraat wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwewemestraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwewemestraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwewemestraat te Denekamp

Starterswoningen in Nieuwewemestraat te Denekamp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwewemestraat te Denekamp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwewemestraat te Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwewemestraat te Denekamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwewemestraat te Denekamp

Wil je een huis kopen in Nieuwewemestraat te Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwewemestraat te Denekamp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwewemestraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwewemestraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwewemestraat te Denekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwewemestraat te Denekamp. Zoek je huurwoning in Nieuwewemestraat te Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwewemestraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwewemestraat is 2.694 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.486 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwewemestraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwewemestraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Nieuwewemestraat in Denekamp

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Nieuwewemestraat te Denekamp.

Adres Postcode Status
Nieuwewemestraat 2 7591 PC Nog niet te koop
Nieuwewemestraat 4 7591 PC Nog niet te koop
Nieuwewemestraat 6 7591 PC Nog niet te koop
Nieuwewemestraat 8 7591 PC Nog niet te koop
Nieuwewemestraat 10 7591 PC Nog niet te koop
Nieuwewemestraat 12 7591 PC Nog niet te koop