Huizenmarkt Lienden in Lienden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lienden

Woningmarkt Lienden

Lienden is een buurt in de wijk Lienden en plaats Lienden binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 6.475 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lienden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 500.133 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 500.133
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Lienden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lienden is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lienden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lienden.

Woningen recent verkocht in Lienden

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lienden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lienden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lienden. Een eengezinswoning in Lienden komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lienden

In Lienden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lienden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lienden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lienden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lienden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lienden vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lienden waar ligt dat?

Woningen te koop Lienden

Wil je een huis kopen in Lienden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lienden . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lienden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lienden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lienden. Zoek je huurwoning in Lienden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lienden

Starterswoningen in Lienden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lienden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lienden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lienden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lienden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lienden is 3.590 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.384 euro).

Leeftijden Lienden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lienden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lienden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lienden. De buurt zelf valt binnen de wijk Lienden in de gemeente Buren.

Lienden Ommeren met Den Eng Ommerveld en verspreide huizen polder Meerten Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst Verspreide huizen De Mars en Marsdijk Verspreide huizen Lienden

Alle straten van Lienden

Lienden bestaat uit 56 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.