Huizenmarkt Verspreide huizen Lienden in Lienden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Lienden

Woningmarkt Verspreide huizen Lienden

Verspreide huizen Lienden is een buurt in de wijk Lienden en plaats Lienden binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 6.475 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lienden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 483.413 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 483.413
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Lienden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Lienden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Lienden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Lienden.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Lienden

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lienden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Lienden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Lienden. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Lienden komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Lienden

In Verspreide huizen Lienden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Lienden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Lienden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Lienden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Lienden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Lienden vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Lienden waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Lienden

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Lienden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Lienden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Lienden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Lienden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Lienden. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Lienden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Lienden

Starterswoningen in Verspreide huizen Lienden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Lienden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Lienden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Lienden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Lienden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Lienden is 5.136 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.325 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Lienden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Lienden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Lienden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Lienden. De buurt zelf valt binnen de wijk Lienden in de gemeente Buren.

Lienden Ommeren met Den Eng Ommerveld en verspreide huizen polder Meerten Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst Verspreide huizen De Mars en Marsdijk Verspreide huizen Lienden

Alle straten van Verspreide huizen Lienden

Verspreide huizen Lienden bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.