Huizenmarkt Ommeren met Den Eng in Ommeren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ommeren met Den Eng

Woningmarkt Ommeren met Den Eng

Ommeren met Den Eng is een buurt in de wijk Lienden en plaats Ommeren binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 6.475 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommeren met Den Eng. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.915 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 465.915
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Ommeren met Den Eng

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ommeren met Den Eng is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ommeren met Den Eng kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ommeren met Den Eng

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommeren met Den Eng. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ommeren met Den Eng.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ommeren met Den Eng. Een eengezinswoning in Ommeren met Den Eng komt het meest (57%) voor. Daarna komt een villa met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ommeren met Den Eng

In Ommeren met Den Eng wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ommeren met Den Eng

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ommeren met Den Eng (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ommeren met Den Eng
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ommeren met Den Eng

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ommeren met Den Eng vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ommeren met Den Eng waar ligt dat?

Woningen te koop Ommeren met Den Eng

Wil je een huis kopen in Ommeren met Den Eng? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ommeren met Den Eng . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ommeren met Den Eng alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ommeren met Den Eng.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ommeren met Den Eng. Zoek je huurwoning in Ommeren met Den Eng? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ommeren met Den Eng

Starterswoningen in Ommeren met Den Eng zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ommeren met Den Eng zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ommeren met Den Eng zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ommeren met Den Eng? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ommeren met Den Eng

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ommeren met Den Eng is 3.842 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.471 euro).

Leeftijden Ommeren met Den Eng

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ommeren met Den Eng vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ommeren met Den Eng

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ommeren met Den Eng. De buurt zelf valt binnen de wijk Lienden in de gemeente Buren.

Lienden Ommeren met Den Eng Ommerveld en verspreide huizen polder Meerten Verspreide huizen Aalst Leutes polder Aalst Verspreide huizen De Mars en Marsdijk Verspreide huizen Lienden

Alle straten van Ommeren met Den Eng

Ommeren met Den Eng bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.