Huizenprijzen en de huizenmarkt Ginneken in Breda

Begrijp de huizenprijzen in Ginneken Breda met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ginneken Breda

Ginneken is een buurt in de wijk Breda Zuid-Oost en plaats Breda binnen de gemeente Breda. Deze buurt telt volgens het CBS 18.885 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ginneken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 742.659 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 742.659
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Ginneken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ginneken is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ginneken moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ginneken.

Woningen recent verkocht in Ginneken

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ginneken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ginneken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ginneken. Een eengezinswoning in Ginneken komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ginneken

In Ginneken wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ginneken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ginneken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ginneken

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ginneken vergeleken met de Breda en Nederland.

Huizenprijzen in Ginneken Breda

Starterswoningen in Ginneken Breda zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ginneken Breda zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ginneken Breda zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ginneken Breda? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ginneken Breda

Wil je een huis kopen in Ginneken Breda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ginneken Breda . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ginneken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ginneken.

Bekijk alle koopwoningen in Ginneken Breda. Zoek je huurwoning in Ginneken Breda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ginneken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ginneken is 4.945 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.897 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ginneken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ginneken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ginneken

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ginneken. De buurt zelf valt binnen de wijk Breda Zuid-Oost in de gemeente Breda.

Blauwe Kei Ypelaar Overakker Ginneken Mastbos

Alle straten van Ginneken

Ginneken bestaat uit 59 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.