Huizenprijzen en de huizenmarkt Villawijk Het Duin in Bennebroek

Begrijp de huizenprijzen in Villawijk Het Duin Bloemendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Villawijk Het Duin Bloemendaal

Villawijk Het Duin is een buurt in de wijk Bennebroek en plaats Bennebroek binnen de gemeente Bloemendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 5.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Villawijk Het Duin. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 896.777 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 896.777
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Villawijk Het Duin

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Villawijk Het Duin is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Villawijk Het Duin moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Villawijk Het Duin.

Woningen recent verkocht in Villawijk Het Duin

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Villawijk Het Duin. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Villawijk Het Duin.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Villawijk Het Duin. Een eengezinswoning in Villawijk Het Duin komt het meest (41%) voor. Daarna komt een villa met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Villawijk Het Duin

In Villawijk Het Duin wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Villawijk Het Duin

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Villawijk Het Duin (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Villawijk Het Duin

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Villawijk Het Duin vergeleken met de Bloemendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Villawijk Het Duin Bloemendaal

Starterswoningen in Villawijk Het Duin Bloemendaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Villawijk Het Duin Bloemendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Villawijk Het Duin Bloemendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Villawijk Het Duin Bloemendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Villawijk Het Duin Bloemendaal

Wil je een huis kopen in Villawijk Het Duin Bloemendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Villawijk Het Duin Bloemendaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Villawijk Het Duin alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Villawijk Het Duin.

Bekijk alle koopwoningen in Villawijk Het Duin Bloemendaal. Zoek je huurwoning in Villawijk Het Duin Bloemendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Villawijk Het Duin

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Villawijk Het Duin is 4.834 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.757 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Villawijk Het Duin

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Villawijk Het Duin vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Villawijk Het Duin

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Villawijk Het Duin. De buurt zelf valt binnen de wijk Bennebroek in de gemeente Bloemendaal.

Oude Kern Bennebroek Villawijk Het Duin Leidsevaart- Bloemhof Villawijk Bijweg Meerwijk Vogelenzang Psychiatrisch Ziekenhuis

Alle straten van Villawijk Het Duin

Villawijk Het Duin bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.