Huizenprijzen en de huizenmarkt Leidsevaart- Bloemhof in Bennebroek

Begrijp de huizenprijzen in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal

Leidsevaart- Bloemhof is een buurt in de wijk Bennebroek en plaats Bennebroek binnen de gemeente Bloemendaal. Deze buurt telt volgens het CBS 5.250 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidsevaart- Bloemhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 596.545 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 596.545
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Leidsevaart- Bloemhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leidsevaart- Bloemhof is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leidsevaart- Bloemhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leidsevaart- Bloemhof.

Woningen recent verkocht in Leidsevaart- Bloemhof

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leidsevaart- Bloemhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leidsevaart- Bloemhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leidsevaart- Bloemhof. Een eengezinswoning in Leidsevaart- Bloemhof komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leidsevaart- Bloemhof

In Leidsevaart- Bloemhof wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leidsevaart- Bloemhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leidsevaart- Bloemhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Leidsevaart- Bloemhof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leidsevaart- Bloemhof vergeleken met de Bloemendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal

Starterswoningen in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal

Wil je een huis kopen in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leidsevaart- Bloemhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leidsevaart- Bloemhof.

Bekijk alle koopwoningen in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal. Zoek je huurwoning in Leidsevaart- Bloemhof Bloemendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leidsevaart- Bloemhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leidsevaart- Bloemhof is 5.515 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.912 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leidsevaart- Bloemhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leidsevaart- Bloemhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leidsevaart- Bloemhof

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leidsevaart- Bloemhof. De buurt zelf valt binnen de wijk Bennebroek in de gemeente Bloemendaal.

Oude Kern Bennebroek Villawijk Het Duin Leidsevaart- Bloemhof Villawijk Bijweg Meerwijk Vogelenzang Psychiatrisch Ziekenhuis

Alle straten van Leidsevaart- Bloemhof

Leidsevaart- Bloemhof bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.