logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boschlaan in Beltrum

Begrijp de huizenprijzen in Boschlaan te Beltrum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boschlaan te Beltrum

Boschlaan is een straat in de plaats Beltrum binnen de gemeente Berkelland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschlaan in Beltrum. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 528.090
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Boschlaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boschlaan is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boschlaan kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boschlaan

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschlaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschlaan.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boschlaan. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Boschlaan

In Boschlaan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boschlaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boschlaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boschlaan te Beltrum

Starterswoningen in Boschlaan te Beltrum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boschlaan te Beltrum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschlaan te Beltrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boschlaan te Beltrum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boschlaan te Beltrum

Wil je een huis kopen in Boschlaan te Beltrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschlaan te Beltrum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschlaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschlaan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boschlaan te Beltrum.

Bekijk alle koopwoningen in Boschlaan te Beltrum. Zoek je huurwoning in Boschlaan te Beltrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boschlaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boschlaan is 2.703 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.349 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boschlaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boschlaan vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Boschlaan in Beltrum

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Boschlaan te Beltrum.

Adres Postcode Status
Boschlaan 42 7156 SN Niet beschikbaar
Boschlaan 42-A 7156 SN Niet beschikbaar