Huizenmarkt Woudhuis in Apeldoorn (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woudhuis

Woningmarkt Woudhuis

Woudhuis is een buurt in de wijk Oost en plaats Apeldoorn binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 18.815 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudhuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.949 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 469.949
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Woudhuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woudhuis is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woudhuis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woudhuis.

Woningen recent verkocht in Woudhuis

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudhuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woudhuis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woudhuis. Een eengezinswoning in Woudhuis komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woudhuis

In Woudhuis wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woudhuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woudhuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woudhuis
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Woudhuis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woudhuis vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woudhuis waar ligt dat?

Woningen te koop Woudhuis

Wil je een huis kopen in Woudhuis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woudhuis . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woudhuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woudhuis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woudhuis. Zoek je huurwoning in Woudhuis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woudhuis

Starterswoningen in Woudhuis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Woudhuis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woudhuis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woudhuis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woudhuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woudhuis is 3.281 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.317 euro).

Leeftijden Woudhuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woudhuis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Woudhuis

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Woudhuis. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost in de gemeente Apeldoorn.

Welgelegen Osseveld-West Osseveld-Oost Woudhuis Groot Zonnehoeve De Voorwaarts Bedrijvenpark Ecofactorij Bedrijvenpark Oost

Alle straten van Woudhuis

Woudhuis bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.