Huizenmarkt Osseveld-West in Apeldoorn (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Osseveld-West

Woningmarkt Osseveld-West

Osseveld-West is een buurt in de wijk Oost en plaats Apeldoorn binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 18.815 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Osseveld-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.156 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 428.156
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Osseveld-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Osseveld-West is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Osseveld-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Osseveld-West.

Woningen recent verkocht in Osseveld-West

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Osseveld-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Osseveld-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Osseveld-West. Een eengezinswoning in Osseveld-West komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Osseveld-West

In Osseveld-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Osseveld-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Osseveld-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Osseveld-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Osseveld-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Osseveld-West vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Osseveld-West waar ligt dat?

Woningen te koop Osseveld-West

Wil je een huis kopen in Osseveld-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Osseveld-West . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Osseveld-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Osseveld-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Osseveld-West. Zoek je huurwoning in Osseveld-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Osseveld-West

Starterswoningen in Osseveld-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Osseveld-West zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Osseveld-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Osseveld-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Osseveld-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Osseveld-West is 3.600 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.000 euro).

Leeftijden Osseveld-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Osseveld-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Osseveld-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Osseveld-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost in de gemeente Apeldoorn.

Welgelegen Osseveld-West Osseveld-Oost Woudhuis Groot Zonnehoeve De Voorwaarts Bedrijvenpark Ecofactorij Bedrijvenpark Oost

Alle straten van Osseveld-West

Osseveld-West bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.