logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bosgebied Oosterhuizen in Lieren

Begrijp de huizenprijzen in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn

Bosgebied Oosterhuizen is een buurt in de wijk Lieren en omgeving en plaats Lieren binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Oosterhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 797.915 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 797.915
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Bosgebied Oosterhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosgebied Oosterhuizen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosgebied Oosterhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bosgebied Oosterhuizen.

Woningen recent verkocht in Bosgebied Oosterhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied Oosterhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosgebied Oosterhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosgebied Oosterhuizen. Een eengezinswoning in Bosgebied Oosterhuizen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een stacaravan met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosgebied Oosterhuizen

In Bosgebied Oosterhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosgebied Oosterhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosgebied Oosterhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bosgebied Oosterhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bosgebied Oosterhuizen vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn

Starterswoningen in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn

Wil je een huis kopen in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosgebied Oosterhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosgebied Oosterhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn. Zoek je huurwoning in Bosgebied Oosterhuizen Apeldoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bosgebied Oosterhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosgebied Oosterhuizen is 4.417 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.838 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bosgebied Oosterhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosgebied Oosterhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bosgebied Oosterhuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bosgebied Oosterhuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Lieren en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Lieren Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Bosgebied Oosterhuizen

Alle straten van Bosgebied Oosterhuizen

Bosgebied Oosterhuizen bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.