logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen in Lieren

Begrijp de huizenprijzen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn

Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen is een buurt in de wijk Lieren en omgeving en plaats Lieren binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 905.460 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 905.460
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen.

Woningen recent verkocht in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen. Een eengezinswoning in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

In Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn

Starterswoningen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn

Wil je een huis kopen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn. Zoek je huurwoning in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Apeldoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen is 7.192 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.769 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Lieren en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Lieren Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Bosgebied Oosterhuizen

Alle straten van Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen

Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.