logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vinkenkamp in Lieren

Begrijp de huizenprijzen in Vinkenkamp te Lieren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vinkenkamp te Lieren

Vinkenkamp is een straat in de plaats Lieren binnen de gemeente Apeldoorn . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vinkenkamp in Lieren. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 773.553
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Vinkenkamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vinkenkamp is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vinkenkamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vinkenkamp.

Woningen recent verkocht in Vinkenkamp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vinkenkamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vinkenkamp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vinkenkamp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vinkenkamp. Een eengezinswoning in Vinkenkamp komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vinkenkamp

In Vinkenkamp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vinkenkamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vinkenkamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vinkenkamp te Lieren

Starterswoningen in Vinkenkamp te Lieren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vinkenkamp te Lieren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vinkenkamp te Lieren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vinkenkamp te Lieren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vinkenkamp te Lieren

Wil je een huis kopen in Vinkenkamp te Lieren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vinkenkamp te Lieren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vinkenkamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vinkenkamp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vinkenkamp te Lieren.

Bekijk alle koopwoningen in Vinkenkamp te Lieren. Zoek je huurwoning in Vinkenkamp te Lieren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vinkenkamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vinkenkamp is 3.745 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.387 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vinkenkamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vinkenkamp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Vinkenkamp in Lieren

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Vinkenkamp te Lieren.

Adres Postcode Status
Vinkenkamp 2 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 5 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 7 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 9 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 10-S27 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 11 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 13 7364 CD Nog niet te koop
Vinkenkamp 10-A 7364 CD Nog niet te koop