logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lieren in Lieren

Begrijp de huizenprijzen in Lieren Apeldoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lieren Apeldoorn

Lieren is een buurt in de wijk Lieren en omgeving en plaats Lieren binnen de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 555.622 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 555.622
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lieren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieren is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lieren.

Woningen recent verkocht in Lieren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieren. Een eengezinswoning in Lieren komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieren

In Lieren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lieren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lieren vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Lieren Apeldoorn

Starterswoningen in Lieren Apeldoorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieren Apeldoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieren Apeldoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lieren Apeldoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lieren Apeldoorn

Wil je een huis kopen in Lieren Apeldoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieren Apeldoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lieren Apeldoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Lieren Apeldoorn. Zoek je huurwoning in Lieren Apeldoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lieren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieren is 4.075 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.461 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lieren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lieren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lieren. De buurt zelf valt binnen de wijk Lieren en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Lieren Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Bosgebied Oosterhuizen

Alle straten van Lieren

Lieren bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.