Huizenprijzen en de huizenmarkt Laan van Spartaan in Amsterdam

Begrijp de huizenprijzen in Laan van Spartaan Amsterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Laan van Spartaan Amsterdam

Laan van Spartaan is een buurt in de wijk De Kolenkit en plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 10.075 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laan van Spartaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 527.649 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 527.649
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Laan van Spartaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laan van Spartaan is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laan van Spartaan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laan van Spartaan.

Woningen recent verkocht in Laan van Spartaan

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laan van Spartaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laan van Spartaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laan van Spartaan. Een galerijflat in Laan van Spartaan komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laan van Spartaan

In Laan van Spartaan wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laan van Spartaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laan van Spartaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Laan van Spartaan Amsterdam

Starterswoningen in Laan van Spartaan Amsterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Laan van Spartaan Amsterdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laan van Spartaan Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Laan van Spartaan Amsterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Laan van Spartaan Amsterdam

Wil je een huis kopen in Laan van Spartaan Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laan van Spartaan Amsterdam . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Laan van Spartaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laan van Spartaan.

Bekijk alle koopwoningen in Laan van Spartaan Amsterdam. Zoek je huurwoning in Laan van Spartaan Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laan van Spartaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laan van Spartaan is 6.925 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.463 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laan van Spartaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laan van Spartaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Laan van Spartaan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Laan van Spartaan. De buurt zelf valt binnen de wijk De Kolenkit in de gemeente Amsterdam.

Robert Scottbuurt West Laan van Spartaan Kolenkitbuurt Zuid Kolenkitbuurt Noord