logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Laan van Spartaan in Amsterdam

Begrijp de huizenprijzen in Laan van Spartaan Amsterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Laan van Spartaan

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laan van Spartaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laan van Spartaan.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Laan van Spartaan. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Laan van Spartaan

In Laan van Spartaan wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laan van Spartaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laan van Spartaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Laan van Spartaan Amsterdam

Wil je een huis kopen in Laan van Spartaan Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laan van Spartaan Amsterdam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laan van Spartaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laan van Spartaan.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Laan van Spartaan Amsterdam.

Bekijk alle koopwoningen in Laan van Spartaan Amsterdam. Zoek je huurwoning in Laan van Spartaan Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Laan van Spartaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laan van Spartaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Laan van Spartaan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Laan van Spartaan. De buurt zelf valt binnen de wijk De Kolenkit in de gemeente Amsterdam.

Robert Scottbuurt West Laan van Spartaan Kolenkitbuurt Zuid Kolenkitbuurt Noord