Alle woningmarktinfo Robert Scottbuurt West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Robert Scottbuurt West

Een eerste blik op Robert Scottbuurt West

Robert Scottbuurt West is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 10.075 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Robert Scottbuurt West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 291.738 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 291.738
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Robert Scottbuurt West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Robert Scottbuurt West is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Robert Scottbuurt West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Robert Scottbuurt West.

Woningen recent verkocht in Robert Scottbuurt West

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Robert Scottbuurt West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Robert Scottbuurt West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Robert Scottbuurt West. Een bovenwoning in Robert Scottbuurt West komt het meest (90%) voor. Daarna komt een portiekflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Robert Scottbuurt West

In Robert Scottbuurt West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Robert Scottbuurt West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Robert Scottbuurt West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Robert Scottbuurt West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Robert Scottbuurt West

Wil je een huis kopen in Robert Scottbuurt West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Robert Scottbuurt West . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Robert Scottbuurt West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Robert Scottbuurt West.

Zoek je huurwoning in Robert Scottbuurt West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Robert Scottbuurt West.

Huizenprijzen in Robert Scottbuurt West

Starterswoningen in Robert Scottbuurt West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Robert Scottbuurt West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Robert Scottbuurt West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Robert Scottbuurt West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Robert Scottbuurt West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Robert Scottbuurt West is 6.627 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.497 euro).

Leeftijden Robert Scottbuurt West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Robert Scottbuurt West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Robert Scottbuurt West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Robert Scottbuurt West. De buurt zelf valt binnen de wijk De Kolenkit in de gemeente Amsterdam.

Robert Scottbuurt West Laan van Spartaan Kolenkitbuurt Zuid Kolenkitbuurt Noord

Alle straten van Robert Scottbuurt West

Robert Scottbuurt West bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen