Kolenkitbuurt Noord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kolenkitbuurt Noord

Een eerste blik op Kolenkitbuurt Noord

Kolenkitbuurt Noord is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 10.075 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kolenkitbuurt Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.655 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 453.655
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Kolenkitbuurt Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kolenkitbuurt Noord is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kolenkitbuurt Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kolenkitbuurt Noord.

Woningen recent verkocht in Kolenkitbuurt Noord

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolenkitbuurt Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolenkitbuurt Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kolenkitbuurt Noord. Een bovenwoning in Kolenkitbuurt Noord komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kolenkitbuurt Noord

In Kolenkitbuurt Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kolenkitbuurt Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kolenkitbuurt Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kolenkitbuurt Noord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kolenkitbuurt Noord

Wil je een huis kopen in Kolenkitbuurt Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolenkitbuurt Noord . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolenkitbuurt Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolenkitbuurt Noord.

Zoek je huurwoning in Kolenkitbuurt Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kolenkitbuurt Noord.

Huizenprijzen in Kolenkitbuurt Noord

Starterswoningen in Kolenkitbuurt Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kolenkitbuurt Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolenkitbuurt Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kolenkitbuurt Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kolenkitbuurt Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kolenkitbuurt Noord is 4.401 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.895 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kolenkitbuurt Noord is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kolenkitbuurt Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolenkitbuurt Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kolenkitbuurt Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kolenkitbuurt Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk De Kolenkit in de gemeente Amsterdam.

Robert Scottbuurt West Laan van Spartaan Kolenkitbuurt Zuid Kolenkitbuurt Noord

Alle straten van Kolenkitbuurt Noord

Kolenkitbuurt Noord bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen