Koedijk en De Weijdt

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Koedijk en De Weijdt

Een eerste blik op Koedijk en De Weijdt

Koedijk en De Weijdt is een buurt in de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 13.305 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Koedijk en De Weijdt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 441.369 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 441.369
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Koedijk en De Weijdt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koedijk en De Weijdt is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koedijk en De Weijdt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koedijk en De Weijdt.

Woningen recent verkocht in Koedijk en De Weijdt

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koedijk en De Weijdt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koedijk en De Weijdt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koedijk en De Weijdt. Een eengezinswoning in Koedijk en De Weijdt komt het meest (62%) voor. Daarna komt een galerijflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koedijk en De Weijdt

In Koedijk en De Weijdt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Koedijk en De Weijdt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Koedijk en De Weijdt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koedijk en De Weijdt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Koedijk en De Weijdt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Koedijk en De Weijdt vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Koedijk en De Weijdt

Wil je een huis kopen in Koedijk en De Weijdt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koedijk en De Weijdt. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koedijk en De Weijdt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koedijk en De Weijdt.

Huizenprijzen in Koedijk en De Weijdt

Starterswoningen in Koedijk en De Weijdt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koedijk en De Weijdt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koedijk en De Weijdt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koedijk en De Weijdt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koedijk en De Weijdt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koedijk en De Weijdt is 2.813 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Koedijk en De Weijdt is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Koedijk en De Weijdt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koedijk en De Weijdt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Koedijk en De Weijdt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Koedijk en De Weijdt. De buurt zelf valt binnen de wijk Daalmeer/Koedijk in de gemeente Alkmaar.

Daalmeer-Zuidoost Daalmeer-Zuidwest Koedijk en De Weijdt Daalmeer-Noordwest Daalmeer-Noordoost Landelijk gebied Noord

Alle straten van Koedijk en De Weijdt

Koedijk en De Weijdt bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen