logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Daalmeer-Zuidoost in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar

Daalmeer-Zuidoost is een buurt in de wijk Daalmeer/Koedijk en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 12.865 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daalmeer-Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 375.651 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 375.651
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Daalmeer-Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Daalmeer-Zuidoost is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Daalmeer-Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Daalmeer-Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Daalmeer-Zuidoost

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daalmeer-Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Daalmeer-Zuidoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Daalmeer-Zuidoost. Een eengezinswoning in Daalmeer-Zuidoost komt het meest (94%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Daalmeer-Zuidoost

In Daalmeer-Zuidoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Daalmeer-Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Daalmeer-Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Daalmeer-Zuidoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Daalmeer-Zuidoost vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Huizenprijzen in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar

Starterswoningen in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Daalmeer-Zuidoost Alkmaar

Wil je een huis kopen in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Daalmeer-Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Daalmeer-Zuidoost.

Bekijk alle koopwoningen in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar. Zoek je huurwoning in Daalmeer-Zuidoost Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Daalmeer-Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Daalmeer-Zuidoost is 3.421 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.486 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Daalmeer-Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Daalmeer-Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Daalmeer-Zuidoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Daalmeer-Zuidoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Daalmeer/Koedijk in de gemeente Alkmaar.

Daalmeer-Zuidoost Daalmeer-Zuidwest Koedijk en De Weijdt Daalmeer-Noordwest Daalmeer-Noordoost Landelijk gebied Noord

Alle straten van Daalmeer-Zuidoost

Daalmeer-Zuidoost bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.