Huizenmarkt Tijsjesdijk in Rhoon (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tijsjesdijk

Woningmarkt Tijsjesdijk

Tijsjesdijk is een buurt in de wijk Rhoon-Zuid en plaats Rhoon binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 5.985 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tijsjesdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.268 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 363.268
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Tijsjesdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tijsjesdijk is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tijsjesdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tijsjesdijk.

Woningen recent verkocht in Tijsjesdijk

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tijsjesdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tijsjesdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tijsjesdijk. Een eengezinswoning in Tijsjesdijk komt het meest (60%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tijsjesdijk

In Tijsjesdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tijsjesdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tijsjesdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tijsjesdijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tijsjesdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tijsjesdijk vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Tijsjesdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Tijsjesdijk

Wil je een huis kopen in Tijsjesdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tijsjesdijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tijsjesdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tijsjesdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tijsjesdijk. Zoek je huurwoning in Tijsjesdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tijsjesdijk

Starterswoningen in Tijsjesdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tijsjesdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tijsjesdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tijsjesdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tijsjesdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tijsjesdijk is 3.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.994 euro).

Leeftijden Tijsjesdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tijsjesdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tijsjesdijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tijsjesdijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Rhoon-Zuid in de gemeente Albrandswaard.

Rhoon-Centrum Ghijseland Overhoeken Park Rhoon Rhoon-Zuidoost Tijsjesdijk Buitengebied Rhoon-Zuid

Alle straten van Tijsjesdijk

Tijsjesdijk bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.