Huizenmarkt Rhoon-Centrum in Rhoon (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rhoon-Centrum

Woningmarkt Rhoon-Centrum

Rhoon-Centrum is een buurt in de wijk Rhoon-Zuid en plaats Rhoon binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 5.985 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 479.625 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 479.625
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Rhoon-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhoon-Centrum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhoon-Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhoon-Centrum.

Woningen recent verkocht in Rhoon-Centrum

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhoon-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhoon-Centrum. Een eengezinswoning in Rhoon-Centrum komt het meest (46%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhoon-Centrum

In Rhoon-Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhoon-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhoon-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rhoon-Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rhoon-Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rhoon-Centrum vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rhoon-Centrum waar ligt dat?

Woningen te koop Rhoon-Centrum

Wil je een huis kopen in Rhoon-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhoon-Centrum . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhoon-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhoon-Centrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rhoon-Centrum. Zoek je huurwoning in Rhoon-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rhoon-Centrum

Starterswoningen in Rhoon-Centrum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rhoon-Centrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhoon-Centrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rhoon-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rhoon-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhoon-Centrum is 3.747 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.789 euro).

Leeftijden Rhoon-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhoon-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rhoon-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rhoon-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Rhoon-Zuid in de gemeente Albrandswaard.

Rhoon-Centrum Ghijseland Overhoeken Park Rhoon Rhoon-Zuidoost Tijsjesdijk Buitengebied Rhoon-Zuid

Alle straten van Rhoon-Centrum

Rhoon-Centrum bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.