Huizenmarkt Buitengebied Rhoon-Zuid in Rhoon (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Rhoon-Zuid

Woningmarkt Buitengebied Rhoon-Zuid

Buitengebied Rhoon-Zuid is een buurt in de wijk Rhoon-Zuid en plaats Rhoon binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 5.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Rhoon-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.001.033 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.001.033
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Rhoon-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Rhoon-Zuid is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Rhoon-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Rhoon-Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Rhoon-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Rhoon-Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Rhoon-Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Rhoon-Zuid. Een eengezinswoning in Buitengebied Rhoon-Zuid komt het meest (62%) voor. Daarna komt een villa met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Rhoon-Zuid

In Buitengebied Rhoon-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Rhoon-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Rhoon-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Rhoon-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Rhoon-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Rhoon-Zuid vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Rhoon-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Rhoon-Zuid

Wil je een huis kopen in Buitengebied Rhoon-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Rhoon-Zuid . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Rhoon-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Rhoon-Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Rhoon-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Rhoon-Zuid. Zoek je huurwoning in Buitengebied Rhoon-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Rhoon-Zuid

Starterswoningen in Buitengebied Rhoon-Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Rhoon-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Rhoon-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Rhoon-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Rhoon-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Rhoon-Zuid is 4.374 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.652 euro).

Leeftijden Buitengebied Rhoon-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Rhoon-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Rhoon-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Rhoon-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Rhoon-Zuid in de gemeente Albrandswaard.

Rhoon-Centrum Ghijseland Overhoeken Park Rhoon Rhoon-Zuidoost Tijsjesdijk Buitengebied Rhoon-Zuid

Alle straten van Buitengebied Rhoon-Zuid

Buitengebied Rhoon-Zuid bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.