logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Rolde in Marwijksoord

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze

Verspreide huizen Rolde is een buurt in de wijk Rolde en plaats Marwijksoord binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 4.930 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Rolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.279 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 521.279
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Rolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Rolde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Rolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Rolde.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Rolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Rolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Rolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Rolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Rolde. Een woonboerderij in Verspreide huizen Rolde komt het meest (79%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Rolde

In Verspreide huizen Rolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Rolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Rolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Rolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Rolde vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze

Starterswoningen in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Rolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Rolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Rolde Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Rolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Rolde is 5.086 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.889 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Rolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Rolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Rolde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Rolde. De buurt zelf valt binnen de wijk Rolde in de gemeente Aa en Hunze.

Rolde Ballo Nijlande Deurze Verspreide huizen Nooitgedacht Verspreide huizen Rolde

Alle straten van Verspreide huizen Rolde

Verspreide huizen Rolde bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.