logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Nooitgedacht in Nooitgedacht

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze

Verspreide huizen Nooitgedacht is een buurt in de wijk Rolde en plaats Nooitgedacht binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 4.930 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nooitgedacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.754 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 431.754
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Nooitgedacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Nooitgedacht is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Nooitgedacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Nooitgedacht.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Nooitgedacht

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nooitgedacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Nooitgedacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Nooitgedacht. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Nooitgedacht komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Nooitgedacht

In Verspreide huizen Nooitgedacht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Nooitgedacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Nooitgedacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Nooitgedacht

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Nooitgedacht vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze

Starterswoningen in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Nooitgedacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Nooitgedacht.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Nooitgedacht Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Nooitgedacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Nooitgedacht is 3.120 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.054 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Nooitgedacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Nooitgedacht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Nooitgedacht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Nooitgedacht. De buurt zelf valt binnen de wijk Rolde in de gemeente Aa en Hunze.

Rolde Ballo Nijlande Deurze Verspreide huizen Nooitgedacht Verspreide huizen Rolde

Alle straten van Verspreide huizen Nooitgedacht

Verspreide huizen Nooitgedacht bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.