logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Deurze in Deurze

Begrijp de huizenprijzen in Deurze Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deurze Aa en Hunze

Deurze is een buurt in de wijk Rolde en plaats Deurze binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 4.930 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 872.747 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 872.747
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Deurze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deurze is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deurze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deurze.

Woningen recent verkocht in Deurze

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deurze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deurze.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Deurze. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deurze. Een woonboerderij in Deurze komt het meest (89%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deurze

In Deurze wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deurze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deurze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Deurze

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Deurze vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Deurze Aa en Hunze

Starterswoningen in Deurze Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Deurze Aa en Hunze zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deurze Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deurze Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deurze Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Deurze Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deurze Aa en Hunze . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deurze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deurze.

Bekijk alle koopwoningen in Deurze Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Deurze Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deurze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deurze is 3.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.990 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deurze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deurze vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Deurze

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Deurze. De buurt zelf valt binnen de wijk Rolde in de gemeente Aa en Hunze.

Rolde Ballo Nijlande Deurze Verspreide huizen Nooitgedacht Verspreide huizen Rolde

Alle straten van Deurze

Deurze bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Deurze